Over ons

Algemeen

Wie zijn we

Hease is een merk dat werd opgericht door twee vrienden uit Antwerpen. Met doel om zoveel mogelijk producten op de markt te brengen, op basis van plantaardige, natuurlijke en organische ingrediënten. Bij Hease geloven we dat in deze hectische samenleving de beste oplossingen te vinden zijn in natuurlijke en plantaardige producten die maatschappelijk- en ecologisch verantwoord zijn. Wij beloven dat al onze producten zonder onnodige ingrediënten geproduceerd worden, om zo bijwerkingen te vermijden. Om op deze manier simpele maar eenvoudige producten op de markt te brengen die op een 100% natuurlijke wijze efficiënt hun doel bereiken.

Planten

Missie

Onze missie is om mensen hun leven te verijken op zowel fysiek, emotioneel en sociaal vlak door het verantwoordelijk gebruik van onze producten.

Visie

We willen een merk zijn dat door iedereen in de maatschappij met trots wordt gebruikt, ongeacht religie, leeftijd, etniciteit en geaardheid. Om samen voor een groenere en simpelere toekomst te zorgen.

Waarden

Veerkracht, Eerlijkheid, Integriteit, Respect, Optimisme, Emotionele intelligentie, Transparantie, Samenwerking, Klantgerichtheid (Intern en extern), Directheid.

Gelukkig zijn is een recht.

Kies uit één van onze drie CBD-gehaltes

0